Bayi Pramatang

Sepa ada pengalaman melahirkan bayi pramatang kat sini ? tolong share sikit pengalaman sis. . . Tq r.

1 Balas

Bayi pramatang ni sensitif skit sis..klu blh jgn bawa kluar slalu slagi belum genap 6 bulan..lg1 klu org melawat elakkan bayi berdekatan dgn org..takut mudah kena jangkitan..sbb bayi pramatang ni mudah jatuh sakit..skrg bayi sdg membina imuniti dlm badan nya..inshaAllah bila meningkat umurnya bayi akan membesar sgn baik