sy lahirkan anak sy 35w . memang rindu dekat baby sebab baby warded 2 minggu . sy dlm pantang ulang alik hosp , tiap kali dtg hosp mmg perasaan takut , sedih tu ada . sbb ade je berita kurang senang . tapi Alhamdulillah sekarang dh nak masuk 2 tahun dah ☺️ memang mencabar jaga baby prem ni , selalu dgn taksihatnye sampai sekarang ..

saya pernah lahirkan anak pramatang. Anak sulung saya, dah 5 tahun usia dia sekarang. Banyak suka duka dalam membesarkan dia. Tengok dia sihat dan perkembangan dia baik tu lah yang paling penting bagi saya.

ank sy pun pramatang..35weeks 6day...dgn berat 2kg..duduk dkt nicu 10 hari memang mencabar...

❤️sy pn pnh melahirkan ank pramatang pd 34minggu