Craving ikan masin

Senalam waktu berbuka mak masak ikan masin tenggiri sedapnya ya allah kite pon rasalah sikit pastu tambah 2 sudu. Lepastu bile google kesan ikan masin kat ibu mengandung tinggi garam dan boleh buat HB low :( rasa cam berdosa sangat makan ikan masin.

2 Balas

Tak pe sis.. tak de masalah pon.. buat lepas rasa mengidam tu.. bukan tiap ari mkn pon kn..

1y ago

hahahah itulah teringin gile 🤣 tu yang bedal 2 sudu.

xpe sis xsalah bila rasa teringin ...yg penting berpada² kept positif MKN ubt jgn skip ok

1y ago

Hehe tq sis🫶🏼