Bolehkah ibu hamil 17minggu makan ikan masin?

Bolehkah ibu hamil 17 minggu makan ikan masin?

6 Balas

salam..maaf ni sy mau tanya.ada kah biasa kalau lagi mengandung 3 bulan dan tiba2 ada darah keluar.tapi tak pekat cair dan bukan merah sngat mcm pink2 gitu

3y ago

tak normal sis. boleh p hospital dgn segera. takut benda yg xdiingini berlaku

Boleh refer dalam aplikasi theAsianparent apps sendiri https://theasianparent.page.link/AzRf8de85wrDKDYY6 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

saya hamil 13 minggu 5 hari.tapi tiap pagi ada darah kluar.tapi tak pekat dan warna mcm pink2.apa ka itu biasa.tolong jawapan nya ya

Boleh je xde msalah rsenye..sye pregnant 2m mkn ikan pekasam je

boleh tp jgn over risau darah tinggi gituw

boleh je sis.