Gender 18 week

Hi semua..sonografer kate 60% mcm girl..tapi boleh jugak tibe2 boy..confuse..boleh bg pendapat..terima kasih🥰

Gender 18 week
7 Balas

Anak perempuan kdg² kita confius ngan tali pusat. Masa cek tu kena cari burger sgn kalau gegirl. Boy biasa tgk telur dia, senang tgk pistol dia trus. Kena tgk jgk la kerjasama yg bayi nak bg msa scan tu.. kalau boy ni senang sikit tmbh kalau view elok dia tgh terkangkang tu.. tp pape pon seeloknya lps 20w ke atas nt scan balik la nak tau gender. Lg pun baby kecik lg dia byk space nak pusing sana sini. Mcm sy ni, sampai sudah baby dok kepit. Ssh nk scan gender.

Sy pi scan masa 18w tu kat sonobee cakap boy. Maybe sbb baby kecik lagi & confuse dengan tali pusat. 26w sy buat detail scan & doc ckp girl 😆

sy dlu prgnant ank first 20w dh npk jelas gender mybe sbb bby boy kot....ank nom 2 ni mggu dpn check up & scan xthu laa nmpk gender ke x 18w....

nak lagi accurate.. tunggu baby besar sikid, scan lagi... baru2 nie mmg xjelas sgt.. saya 20w, pon xtau gender apa... baby xbg kerjasama😅

xjelas better repeat lg nti https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sy 29 week 5 Hari baby kankang elok doktor ckp boy, naluri sy pun ckp boy

Nanti 28w try scan lagi , hehee