TTC after miscarriage

Hi semua. Sesiapa yang pernah miscarriage, berapa lama ambik masa untuk ttc semula? Thanks.

13 Balas

sy 6 bulan. Lepas gugur sy dan suami terus amalkan folic acid. Sy pantang gugur cara lama 44 hari makanan & 100 hari bersama suami. Lepas tu mmg prepare emosi, mental & fizikal bila mahu TTC semula. Kadang tak boleh fikir sgt nak TTC sbb nanti stress, kena enjoy moment bila bersama suami sepanjang proses tu. Alhamdullilah, skrg menunggu waktu kelahiran je ☺️