Resepi Viral Dalgona Coffee

Hi semua! Sejak PKP bermula, banyak resepi viral kelihatan di sosial media. Salah satu nya Dalgona coffee? Siapa pernah cuba buat? Haa, buat yang tak pernah buat lagi boleh lah cuba di rumah. Nak tahu cara, boleh baca link ini: https://my.theasianparent.com/resepi-viral/web-view

10 Balas

dh try buat 2kali.. cuba guna susu freshmilk yg x manis & tawar.. ok jer..x manis mcm yg dgambarkn pn.. 1st sy guna susu koytak dhl,mmg manis sbb susu tu yg manis.. campur plak nescafe tu terletak byk gula.. tpi 2nd buat, guna susu gooday x manis suaunya.. pastu kurgkn gula masa nk kepuk nescafe utk jdi buih cream tu.. jdi rsanya ok2 jer.. xde thap potong kaki pn😄😁

Dah buat n taubat x nak buat dah..sbb nya..lps minum saya jd pening sgt2..sampai kena tido baru ok..x rasi kot hu..hu..

pernah buat tp sy kurangkan sikit gula lebihkan susu segar.. sedappp

Lemak berkrim potong kaki nih 😂

Belum pernah buat lagi 🤭🤭

Da try hrtu..best sodappp

Apa resepi nyzx

Dh cuba, Sedap.

😍😍👍

Nanti try