Tips induce and bersalin normal 40week1d

Hi semua..saya overdue harini dah 40w1d. Dah dpt tarikh serah diri dekat hosp utk induce kalau tak bersalin jugak. Boleh tak share tips utk induce and mudahkan bukaan? Saya kalau boleh mmg nak bersalin semulajadi..tapi saya nak bersedia je dgn ilmu utk induce. Kalau sudi boleh share pengalaman and tips utk saya ye. Tips utk bersalin sblum induce pun boleh. Terima kasih❤

4 Balas

Samalah saya pun nak tau jgk sebab dh overdue 40w4d.. 19/8 dh kena serah diri kalau tk bersalin jgk.. 🥲