Takada sakit atau alahan.

Hi semua,saya dah 10week pregnant.Normal ke tiada alahan & hanya sakit badan sahaja? Saya juga kadang2 rasa macam tak pregnant. Last scan sebelum ni 8 week, alhamdulillah sudah ada heart beat #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

16 Balas

saya 1st trimester pn tak ada alahan sangat,rasa bukn pregnant pn ada,pertama kali kn n period pn tak teratur,jd rasa mcm tak yakin je pregnant,utk pastikn tiap 2 minggu dr 3w,5w n 7w, buat scan smpi yakin pregnant,3w nmpk dot saja masih tak yakin sbb tak ada morning sickness tu,5w nmpk kantung dah,still tak yakin lg,7w baru yakin bila dengar heartbeat,baru rasa nak nangis n happy excited,sbb takut nak happy awal2,now dah nk msuk 6 bulan,doktr pn ckp bukn semua yg pregnant akan lalui morning sickness alahan semua tu