Takada sakit atau alahan.

Hi semua,saya dah 10week pregnant.Normal ke tiada alahan & hanya sakit badan sahaja? Saya juga kadang2 rasa macam tak pregnant. Last scan sebelum ni 8 week, alhamdulillah sudah ada heart beat #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

16 Balas

sy pun xde alahan cuma letih badan saja .. now Alhamdullilah dh 5 bulan think positive je sis insyaallah baby sihat² ..

normal ja, ada yg langsung xda alahan spnjg mengandung, ada yg alahan sepanjang mengandung. ikut org

Normal je sis, Alhamdulillah rezeki awak takde alahan. Jangan di seru2 alahan tu tau! 😌

normal tak semua orang ada alahan😙 saya pun takde. now 21w

sy 12w alahan teruk sis 😩..

saya pun xde alahan . syukur sesangat

2y ago

Alhamdulillah rezeki sis 🥰