Anda Yang Mana Satu?

Hi semua! Okay dekat rumah anda guna yang mana satu? Sabun mandi cecair ke sabun mandi buku? Lain orang lain kan citarasa dia ☺️ Kongsi jawapan anda di ruangan komen macam biasa ok??

Anda Yang Mana Satu?
1125 Balas

Dua2. 🤭✌🏻 Hari ni pakai cecair, esoknya pakai sabun buku 😂

dua2 boleh tp lebih kepd buku...klw cecair rasa mcm melekit2 lg😀

sabun mandi cair sbb yg ketul tu saya xboleh pakai kulit sensitive

Dulu kecik2 pakai sabun mandi buku tp skrgni pakai y cecair..😊

Sabun mandi cecair. Tetapi skrg dah x leh nak bau sabun mandi 😓😓

4y ago

Ok awak. Tq.. nanti saya cuba

sabun cecair baby johnson, saya tak boleh pakai sabun lain 😂

Sabun mandi cecair Dulu2 je guna sabun buku #TAPactiveusers

Cecair.. sekali tekan satu badan boleh terus lumur.. ☺️

Dua dua pakai..yg buku utk cuci tgn..yg cecair utk mandi

cecair.. tp mana2 pun bole.. janji antabax atau lifebouy