ingin tahu

Hi semua Normal ke rasa sakit ari-ari dan perut mengeras..saya dah 38 weeks, selalu rasa sakit ari-ari, kadang nak berjalan pun terasa..adakah saya perlu segera ke hospital atau tungu sehingga sakit keseluruhan perut dan pinggang baru ke hospital..

1 Balas

Biasanya sbb baby dah duduk laluan, tu sakit ari2. Nak jalan pun susah.

4y ago

Kalau dah start rasa sakit yg area pinggang dan perut setiap 5-10minit, boleh dah pegi hosp. Tak pun, turun tanda2 lain kan.