3rd Trimester

Hi momies, normal ke dah 33 weeks kadang rasa ngilu, sakit dkt bahagian ari ari? sakit pinggang, & sometimes perut mengeras. saya first mom 🥺

6 Balas

sy 32w .. mmg tiap mlm bby mgeras sgt .. smpai nk gerak baring ke mmg xselesa .. sakit bwh jgk .. ingt mcm nk branak dh .. hihi ada kuar lendir2 jernih x...

sis ..sama ..sy bru msuk 34w..mmg sakit ari3..pastu perut mengeras..sy first mom..sy tnya kt berpengalaman kata too normal..

normal, saya pun alami perkara yang sama sebab baby dah masuk laluan. awak cuba tukar2 posisi baring/duduk yang selesa.

Normal untuk sesetengah mummy

normal