Baby Muntah Susu

Hi semua. Nk tanya normal ke baby kerap muntah susu lps menyusu.. Org panggil jeluok. Tq share info

2 Balas

minum susu ape..? dah burp ke..? mybe cara bagi susu tak betul.. lepas burp tu jgn bagi terus baring.. dukung dulu kt bahu.. position kn bby senget..

4y ago

Minum susu badan. Dah burp n dah ltk ats bahu. Tp nanti2 akn muntah jgak. Kdng je xmuntah

normal. sebab perut baby belum matang. lama2 nanti dlm 4 bulan nanti berkurang dah muntah susu tu.

4y ago

Oh smpai 4 bln ke. Ok2 tq awk