Risauuu

Hi semua, Nak tyee, knp bila scan(usia 6 week) kat klinik swasta nampak kantung tapi bila scan(usia 7 week) kat kk tak nampak ape yer? Saya dah mule risau. Tapi alhamdulillah setakat ni tak de bleeding or spotting. Sape penah Ade pengalaman mcm sy ? ? #helpme

16 Balas

Biase scan kt kk x bape nmpak.. kalau scan swasta br nmpak. Sbb mesin kt kk x berape jelas kalau baby kecik. Mcm sy mase scan kt kl x nmpak ape just nmpak kedip2 jantung baby je..