Risauuu

Hi semua, Nak tyee, knp bila scan(usia 6 week) kat klinik swasta nampak kantung tapi bila scan(usia 7 week) kat kk tak nampak ape yer? Saya dah mule risau. Tapi alhamdulillah setakat ni tak de bleeding or spotting. Sape penah Ade pengalaman mcm sy ? ? #helpme

16 Balas

Masih awl lg.. dan kedua mgkin mesin scan kk dgn swasta berbeza..

msh awl lg sis. nti 10week ke atas check balik..

Hahhaha sebab mesin government xcanggih swasta..

Biasa kandungan 2weeks -+...so x payah takut

sabar ye in shaa Allah semua baik2 je

5y ago

Insyaallah, t ksh yer sis 🥰

Mgkin salah Satu faktor mesin scan tu....swasta pnye scan kan Mahal....krajaan pnye dah lama...nanti 9 or 10 mggu lg nampak terang wak