Risauuu

Hi semua, Nak tyee, knp bila scan(usia 6 week) kat klinik swasta nampak kantung tapi bila scan(usia 7 week) kat kk tak nampak ape yer? Saya dah mule risau. Tapi alhamdulillah setakat ni tak de bleeding or spotting. Sape penah Ade pengalaman mcm sy ? ? #helpme

16 Balas

Sama mcm sy..7week scan kat swasta nmpk kantung je..9week buka buku dn scan xnmpk apa2 kosong..minum air penuhkan pundi kencing pun still xnmpk jg..jd doc refer ke hospital besar utk scan dr bawah..kat sana nampak baby elok je dlm kantung tp xda jantung..😭doc suruh dtg lg 2minggu nk scan lagi skali..harap2 ada laa..😢😣

5y ago

Aminn...