Boleh bersama tak ?

Hai semua assalamualaikum .. saya nak tanya ni semalam 1/8 dan harini 2/8 saya check opk positif ..Boleh ke bersama suami ? Sbb saya pernah ada spotting sehari masa 27/7 ..tk pasti spotting apa tp warna pink2 coklat ..smlm dgn harini ada egg white .#TTC #seriusnanya #pleasehelp

Boleh bersama tak ?
6 Balas

awk tahu kan fungsi OPK utk apa? bila dah peak mcm tu,dlm sehari dua akan ovulasi. lagi elok la bersama suami. selang sehari or dua hari. lepas 4-5 hari dari tarikh jangkaan ovulasi,boleh stop bersama tu dan tunggu dlm 2 mnggu, jika tak period boleh buat UPT.

2y ago

Oh tkn ve igt kn akan ttp ve sampai delay period . Okay dh paham . Aaminn .. Terimakasih sekali lg sis 😊

Timing yg dh bgus ni. Digalakkan bersama 3 hari sepatutnya.. sehari sblm, hari puncak dan sehari slps.. tp nak alternate pun blh.. hormon tgh strong ni.. gudluck ya..

2y ago

Oh mcm tu . Okay saya try la . Sbb dh 3 hari positif saya punya opk ..Terimakasih sis .

jgn lengah2..huhuu... sy sometimes terang pekat tu stgh hari je.. alhamdulillah ada rezeki

2y ago

Alhamdulillah seronok dgr .. semoga ada rezeki jugak buat saya .. aaaminnn

hi sis, mcm mn sis dpt bacaan yg tepi2 tu ya?huhu

2y ago

Hi sis … download apps premom sis . Lepas amik gmbr guna apps tu trus ada dekat bahagian test

Ni patut opk tu awak kena letak di other

8mo ago

Skrg opk positif lagi tak

tengah subur tu

2y ago

Doa kn saya ada rezeki mengandung ye ..