6 Balas

sbb tuelah kena ambik precautian n suami plak tolonglah kesian pada isteri. Baru je nak rehat n pregnant lagi. Mmglah rezeki tp kalau isteri tue czer menangis tau isteri nak harung sakit czer tue balik. Tolong kasihani isteri dan jarakkan kandungan tu dulu.

sy lps brsalin ank 1st rest smpai lbih 10 thn.then baru plan preggy ank 2nd.x larat la jaga baby fulltime.stress sgt.ank 2 org cukupla.sy syg diri sndiri jg..tp ada ibu2 kat luar sana yg mmg jnis hebat beranak setahun 2 kali pun dia x kisah.tgk org jg..

Spatutnya bkn ibu2 jer yg kne mrancang, si ayah pn kne g ceramah mrancang kluarga... Ni klu kat klinik, dokter asik tny si ibu jer nk mrancang ap... Ap kata, bab mrancang ni, dokter panggil si ayah n kaunseling kat depa... Hahahaha...

take note kpd bapa2 di luar sana.. sayangi isteri anda.

allahu

hmm..