8bulan

Hi semua. . Maaf nak tanya. Kalau 8bulan ni, normal ke rasa tak sedap badan. Nak demam. Sakit segala badan. Terutamanya tapak kaki. Dah sapu minyak panas, masih tak hilang ? . Anak first.

4 Balas

Sama! Sblm tido suruh suami urut2 lembut tapak kaki tu then letak cream panas & pakai stokin insyaallah ada kurang dr sebelumnya cuba la sy buat mcm tu

Yah normal kot sis. Kalau saya time nak tido kerap sesak nafas. Sakit2 sendi tapak kaki apa semua tu jangan cakaplaa, memang sakit. #now32minggu

yes. setiap ibu prgnt lain2 sakit. cuaca x menentu skrg. bykkn mnm air mineral. siang hari or tidur pakai stocking..

Ya sbb baby makin besar akan rasa pd bahagian tumit kaki. Rasa sengal2 tak dpt berdiri lama