Anda Boleh Pilih Satu Sahaja

Hi semua! Kalau diberi peluang untuk pilih 1 SAHAJA PILIHAN sewaktu hamil, mana satu agaknya yang akan ambil? Kalau boleh Min nak yang Tidak Rasa Mual tu hehe 😂 🤭 Anda nak yang mana satu? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain di runagan komen, OK!

Anda Boleh Pilih Satu Sahaja
542 Balas

Tiada sakit pinggang. Skrg dh 7bulan. Pinggang sebelah kanan rasa sakit sgt. Sampai tak blh baring, malah duduk terlalu lama. Betul2 ganggu waktu tidur dan rehat. Pinggang sebelah kiri tk rasa sakit pulak. 😔

Saya xnak sakit pinggang je sbb saya xpenah ada alahan dan tak penah mual sepjg semua kehamilan. N minum air gula bkn slalu. Skali je. Saya pn bkn sejenis yg kerap kencing walaupun minum air byk sgt..

ĸaĸι хвengĸaĸ alнaмdυlιllaн.. нarap2 ѕaмpaι вerѕalιn 33w 3 d.. dυe 3/8 тp ĸena cнecĸ ιn 2 weeĸ awal.. gdм on υвaт n on ιnѕυlιn.. doa ĸan ѕy ye мoммy2 ѕυмe

Tak selalu kencing. Sbb mslh sy tiap kali preggy msti susah nk kencing. Rase x tertahan, tp bila pegi dkt stgh jam mencangkung x keluar2 jgk. Bwh dh rase pedih sgt 😢

tiada rsa mual.. paling xlalu nk hadap, klau start mual pagi.. seharian tu mual je keja nk muntah + pening, 1 keja ap pun xleh nk bt.. lain2 leh tahan lg

Tiada rasa mual... Everyday ade loya ngan muntah.. Muntah sampai berdarah..dah x larat dah nie😔😔... 1 hr almost 4-5 times muntah. #workingMom

semua yg kat atas Alhamdulillah sy tak rasa kecuali mnum air gula dgn kerap kencing.. tapi sy ok jee dgn air gula so sy pilih tak selalu kencing 😅

Tak perlu minum air gula. Tapi apa pun kesemua di atas adalah pengalaman manis bagi ibu mengandung. Lagi² buat yg pertama kali jd ibu. 😉

tiada mual. sbb kalau mual semua xleh buat owh mulut muntah tapi nanti semua jd sakit kepala sakit mood sakit 🤣

tiada alahan bau, sebab, alahan bau buat saya banyak muntah dan tak senang duduk rumah semasa memasak😌