Jawab Trivia & Menang Hadiah Dari CleavaMama

Hi Semua! Jom sertai pertandingan menarik dari Cleavamama! Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk memenangi 1x Baby Pillow and 1x Infant Pillow. Jom sertai di bahagian contest sekarang!

Jawab Trivia & Menang Hadiah Dari CleavaMama
53 Balas

Infant Pillow - sesuai untuk bayi 0-6 bulan - Design to protect and support baby - breathable and lightweight - Hypoallergenic Baby pillow - sesuai untuk bayi 0-12 bulan - soft, easy to remove cover and breathable - designed to protect and support baby's soft round hend and neck while sleeping on their back to prevent flat head syndrome. I really appreciate if i win CleavaMama Infant and Baby Pillow for my first born coming soon. This is the best way to keep my baby comfort when sleep. IG: @nuraqilahhamdan_

Perbezaan infant pillow & baby pillow? Infant pillow - Direka bentuk untuk mencegah sindrom kepala rata. - Pengekalan haba yang dikurangkan untuk membantu mengelakkan terlalu panas. Baby pillow - membantu mencegah sindrom kepala rata - sesuai untuk bayi yang menghidap asma dan alahan Sebab ingin menangi pillow ini? - Jenama yang dipercayai ramai, tertarik dengan kelebihan tersendiri yang ada pada bantal ini dan semestinya saya inginkan yang terbaik untuk anak saya.

Infant Pillow: - Abit cheaper than baby pillow (RM99) - Recommend for infants from 0 to 6 months - Infant Pillow Size is smaller than Baby Pillow (H 19cn X W 26cm) Baby Pillow: - Abit more expensive than infant pillow (RM 109) - Recommend for babies 0 to 12 months - Baby Pillow Size is bigger than Infant Pillow ( H 23cm X W 40cm) I want to with this pillow for my little one because still unable to find a suitable pillow. Hope to win this giveaway ❤️

Infant pillow - suitable for 0-6 months old babies - prevent flat head syndrome - hypoallergenic Baby pillow - suitable for babies 0-12 months - breathable, soft, easy to remove cover - prevent overheat I wanna win this because my LO has been stealing my pillow recently! I need to win this for my LO so, I can get a goodnight sleep 😂

Perbezaan Infant Pillow dengan Baby Pillow ialah Infant Pillow digunakan untuk mengelak dan mencegah Flat Head Syndrome manakala Baby Pillow pula digunakan untuk memyokong leher dan memberi keselesaan kepada bayi supaya tidur bayi lebih lena. Saya ingin memiliki bantal premium ini kerana ingin memberi keselesaan yg lebih untuk anak kesayangan saya supaya tidur dia lebih lena dengan menggunakan bantal dari CleavaMama ❤️❤️

infant pillow - untuk bayi 0-6 bulan - bagi keselesaan pada bayi - cegah sindrom kepala rata - menyokong dan lindungi kepala Dan leher bayi Baby pillow - untuk bayi 0-12 bulan -fungsi sama dengan infant pillow tetapi baby pillow tiada bentuk khas until support posisi pada kepala DNA leher bayi Saya ingin memenangi Clevamama pillow kerana saya mahukan yang terbaik untuk anak saya Dan memastikan keselesaannya untuk tidur

Perbezaan Infant pillow & baby pillow ialah Infant pillow - direka bentuk untuk mencegah sindrom kepala rata , pengekalan haba yang dikurangkan untuk membantu mengelakkan terlalu panas Baby Pillow - membantu mencegah sindrom flat head . Sesuai bagi bayi yang berumur 1 tahun Untuk keselesaan baby bila tidur Saya ingin memenangi pillow ini untuk kegunaan dan keselesaan anak sy yg akan dilahirkn nnt

Infant pillow adalah bantal yg sesuai utk newborn baby bg mencegah flat head syndrome Baby pillow pula utk memberi sokongan kepada kepala dan leher bayi dan memberi keselesaan kepada tidur bayi Saya ingin memilik bantal ini utk memberi keselesaan kepada anak saya dan anak yg bakal d lahirkan hujung tahun nanti... semoga dgn bantal ini anak saya dapat tidur yg selesa dan tiada lg flat head syndrome..

BABY PILLOW 1) Suitable from 0-12 months 2) Contain removable and washable cover 3) Size 40 cm x 23 cm 4) Price RM109 INFANT PILLOW 1) Suitable from: 0-6 Month 2) Do not have washable and removable cover 3) Size 26 cm x 19 cm 4) Price RM99 I wanna win this pillow because I know this pillow is a good value to have for my child. Since delivery my baby with vacuum I want the best for his head.