Kerja Rumah Paling Kurang Gemar

Hi semua! Dalam banyak-banyak kerja rumah, mana satu yang paling anda kurang gemar? Hmm, kalau admin bersih habuk ? Anda yang mana? Jom kongsi di ruangan komen!

Kerja Rumah Paling Kurang Gemar
537 Balas

Semua sy boleh buat cuma bersih habuk tu😑tgu sis rajin betul and anak tido baru la aku buang tu habuk😂

Suka atau x kena jugahuat semua utk mk sure satu rumah ni bersih & selesa🙋🏻‍♀️just enjoy it🥰

Bersih habuk bb sy resdung lau bersih habuk muka gtl gile p bersihkn juga wlaupn kurng gemar huhu sbr jelah

Trimester pertama ni. Semua kerja pun x suka. Sb badan sakit2. Mual sepanjang hari. Xda tenaga. Xda selera

Sidai baju.. tp lipat baju rajin ..akan jadi malas bila suami sepahkan balik tak reti amik elok2 huhu..

Bersih habuk sbb xthn sgt.. Boleh selesama.. Lipat kain paling bcinta rasanya.. 😅😅😅😅

Mop lantai paling xsuka dulu smpai skg. Rela pakai tisu lap lantai smbil terbongkok-bongkok 😂

Basuh pinggan tp apekan daya nk xnk kne gigihkn jua bru rumahtangga memancar bersih bkilat😆

hai mummy...sory nak tny..biasa umur kandungan brape week yer dah ade heart beat bby?

yang lain semua mmg rutin kecuali mop. selepas sy selesai vakum, suami akan terus mop.