Makan Makan Makan

Nak tanya sikit sis2, i asyik nak makan je, pas tu badan penat.. Nak tido.. Suka jalan pun de.. Hmm.. Tanda2 pregy ke sis?? Nak cek upt.. Takut kecewa pula sis.. Last year jan 2019, 2 bulan dah gugur ?.. So nk cek upt balik takut saya.. I last period 9/12/2019.. TTC 2 years.. ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

3 Balas

cek la supaya tk berteka teki.. klu prgy bole mkn ubat folic acid awl²

No one know sis. Buat je upt ye

4y ago

That's why sis.. Hope miracle happens this year.. Tmrw will be my first day prediction period to start.. Thanks sis..

Dah miss period?

4y ago

Hopefully miracle will happen 😊