Detail scan di hosp swasta

Hi semuaa, saya nak tanya pengalaman mommies yg pernah buat detail scan di hospital swasta like kpj,columbia&dll dengn doctor pakar o&g boleh share ke harga berapa? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Depend hospital juga tu. Smua lain2 harga. Mcm kpj dia dlam lingkungan 120-150 camtu. Blum masuk consultation fee. Kalau first time dtng tak pasti kalau ade fee lain2. Sbab mcm saya checkup kpj sbab nak bersalin kpj. First checkup tu dia charge around 500 (scan biasa, consultation fee) . For detail scan not sure how much. Kalau pesakit luar yg tak bersalin kpj lain harga , yg pesakit bersalin kpj lain lagi harga. Kena call tanya biasanya

boleh pi website cek pakej or call hosp tu sendiri. hosp pvt rajin angkat call jgn risau

11mo ago

Yup setuju sangat. Lagi senang call terus hospital & tanya sendiri. ☺️