Wife still dalam pantang. Dia rasa terlalu sejuk.

Hi semua. My wife masih dlm pantang, hari ke 10 semasa tulis post ni. Yesterday, day 9 dalam pantang pergi ambik vaccine. Sinovac. Today dia rasa terlalu sejuk satu badan dan check pakai digital thermometer its 38.8. Lepas tu dia ada rasa sakit semasa kencing. Tgh menyusu/pantang boleh ke makan panadol for post vaccine? Dan kenapa rasa sejuk but her temperature is high? Baby is in mild jaundice still followup w kk. As for now im worried abt my wife 😔 Thank you in advance #pleasehelp

2 Balas

Boleh tnyekan nurse or doc bila follow up kk bby nnti.. sian wife, dhla bru brsalin, amek vaksin plak tu.. moga cepat sehat mommy and baby..❤️

bentan rasanya . blh mkn panadol 2 biji stiap 6 jam . dan mungkin kene kencing kotor