PKP

Hey semua :) untuk yg berkerja waktu pkp ni. Harap semua sihat. Untuk yg breastfeed anak harapnya tidur awal. Macam saya ni keje and breastfeed. Waktu tidur dah jadi lari and susu ada drop sikit sebab tidur lambatkan. So kena setkan dalam diri tidur awal supaya susu tak drop. Sebenarnya bila kita tak cukup tidur tu yg buatkan susu drop. Bila tu jangan stress okay :) kawal minda jangan negatif and restart balik schedule macam biasa :)

1 Balas

Yes betul tu sis. Jaga tidur,makan dan paling penting,mindset kita. Klau kita stress confirm drop. Semoga sis kuat utk teruskan breastfeed anak. Stay strong mommy 💪