Waktu tidur baby 3bulan

Hye mommies..nak tanya biasanya waktu tidur siang baby mmg lama atau just a nap? And ada x babies dlm ni yg waktu tidur malam tu berubah bila masuk 3bulan?

1 Balas

Hi mommy, based on mu reading baby newborn-3m tidurnya belum established. Maknanya dia ounya waktu tidur ikut suka dia sebab melatonin belum terbentuk sendiri. Kebanyakkan baby boleh tidur malas selepas 3m. Baby sy tidur malam straight 7-11 jam lepas 4m. Siang ada nap & cat nap (sekejap) 😄

3y ago

Sama. Tidur siang macam nak taknak 😅