Tilam baby

Hi semua tilam baby apa yg sesuai untuk nb . Nak beli online tapi tatau nk beli yg mna sbb asyik nmpak feedback kata nipis . Klau nk beli if mummy semua biasa beli kt online bleh bg saya nama kedai tak ? And kalau nak beli dikedai baby boleh suggest tak , nak ambik yg mna and tknk mahai sgt 😅

1 Balas

kalau i kan, i beli tilam lipat kat giant ke lotus ke ect yg boleh bukak jadi mcm single tu. pada i praktikal. dari segi.. masa baby, i just biarkan lipat 3 tu. hampar alas kain, susun2 bantal. letak baby. kalau nak serkup ngn tutup nyamuk tu pun boleh, bila baby dah tido. kalau baby dah stat membuas. guling2, niarap.. nak main kan. i just buka besar. tabur mainan2.. biar dia main atas tu. kan span tilam tu kan.. xde laa sakit2 badan dia. kalau i nak join baby baring sama depan tv pun boleh. sama naik main dengan dia. selesa pun selesa. harga xmahal sangat then boleh pakai berbaloi.

1y ago

haa betul2. tilam centula. cari yg best kualiti. boleh pakai lama tu