fruz2507

hi semua sya nie baru 6 minggu kandugan tp xlalu sgt nk mkn nasi tp sya risau kalu x mkn mcm mna nk ad tenaga n kandugan sya nk besar boleh sapa2 berikan suggestions x..

10 Balas

sy awal pregnant sy x mkn nasi sebulan .. sy hanya mkn mee or makanan lain jee .. skrg daa 7bulan pon masih x nak mkn nasi jugaa ..

5y ago

Hee same la kita sis...saya baru 4 bulan asal makan nasi je x hbis...tpi kalau makan yg selain nasi habis...