gatal pada miss v

Hi semua. Sy rasa gatal2 pada alat sulit sy. And ade white discharge pada panties. Ade x mommies yg prnh alami? Adakah ini yeast infection based on ape yg sy google. Mnta share pglaman utk those yg prnh experience. Tq

6 Balas

Try letak yogurt asli kat vagina. Mesti yg asli ok. Then biar dlu baru basuh.. banyakkan makan yogurt asli & mnum air putih.. kalau masih jugak, jumpa doctor kat kkia.. nnt dia ambik sample keputihan & bagi ubat masuk dalam vagina.. saya dah kena mcm tu sis

Kalau keputihan Dan gatal2 trus inform doc.. dia akan BG ubat... Jgn biarkan tkut effect baby... Tkut infection gbs.. search google GBS Masa pregnant sis

minum air masak banyak2.. dan terus bgtau nurse atau doktor..keputihan yg gatal x normal untuk ibu mengandung,takut kene kuman gbs..

Check dengan doctor sis. Nanti doctor bagi ubat sapu. Jgn biarkan lama nanti lagi teruk sis.

Keputihan klau dh gatal2 teruk and berbau kena g jmpa doktor sis.

Cek doc sis