Positif tapi tkde kantung

Nk tnya biasa ke rasa mcm kenaling gtu atau rasa mcm lapar sampai xsdp dduk..pdhal Sy Bru je mkn Dan xrasa nk mkn pon mlut.. tp tbuh sy rasa mcm org xmkn 1 hri. Lg pula nk kata effect pregnant . Sy mmg positif.tp xde kntung lg cek semalam. Utk yg bca post Td la

1 Balas

bdn tgh proses nk buat lg 1 manusia bernyawa dlm rahim sis. pilih makanan yg mengenyangkan mcm oat ke ape. kantung nnt lama2 nmpk la tu. awal2 lg byk mknn sihat n vitamin kena mkn sbb badan baru nk biasekan.