Supplement utk 2nd Trimester

Hi semua.. sy nak msok 2nd trimester so nak tnya utk 2nd trimester ne supplement ape yg bagus utk 2nd trimester ne... Klu boleh share la dgn sy.. tq #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

5 Balas

Teruskan sambung makan supplement yg kk bg pun dah cukup.. kalau ada masalah hb, boleh tambah supplement iron..

2y ago

👍🏼👍🏼 semoga urusan mommy n baby dipermudahkan..

Biasanya makan ubat kk je. Selebihnya makan sayur, buah, susu. Kalau apa2 supplement lain kena refer dgn doc

2y ago

❤️

nak tanya . kalau 2nd trimister memang sakit bahagian bawah ke

saya consume jus mamariam 🥰

Vit c bntu penyerapan khasiat mknn

2y ago

sy tgh mkn vit c yg dari kk...