bunuh binatang dan mimpi ular

hi semua.. sy mengandung anak no 3.. so semalam husband saya bunuh tikus. saya ada baca buku semua kalau pasal ni x effect baby.. tapi orang sekeliling saya cakap tu semua tak elok la. boleh bagi ayat senangkan hati saya tak.. hehehe. Then..penah tak momys mimpi ular. saya mimpi ular tapi ular tu warna dia warna warni. moga Allah lindungi semua baik2.

13 Balas

Kisah benar..mase mak ngndung kn sy, Ayah sy sepit bunuh tikus.. Nk buang luo.. Pastu xtau la ape jd kt tikus tu.. Jd bile klua telinge sy sepet sebelah.. Bukan capang.. 😅 Tu org tua2 pesan jgn bunuh binatang ke ape.. Tkot terkenan kt ank.. Ni sy plak ngndung slalu pesan suami jgn terlanggar ape2 binatang.. Kite xtau kdg bende tu jelmaan ke ape.. Nk g mncing pun sy xbg.. Suh sabar.. Ape2 pun Puan doa la moga2 xde ape2..

4y ago

Kalau bunuh semut x pe ke?😢 Semut nakal, asyik naik dekat biskut orang je. Habis emo dibuatnye😭

Hi mommy.. Dulu masa preggy..suami pernah bunuh ular ..kala jengking,tikus sebab masuk dalam rumah. Saya pun risau masa tengah preggy.. Tp still positif n selalu berdoa agar semua baik2 sahaja.. Bila lahir je baby.. Alhamdhullilah.. Baby sihat n okay jer.. Kalau tak ada niat menganiaya binatang mungkin tak apa kot.

Fikir positif je awak. Tuhan yang maha kuasa, hanya pada dia kita berdoa. Tolak tepi je yang orang cakap2 tu. Dorang pun manusia biasa macam kita.😁Kalau awak ada feeling anxious memang akan mimpi yang macam2. Huhu.

Ustaz ade ckp .. bunuh binatang dgn niat untuk mnzalimi mmg dilarang. ALLAH boley bayar cash kat kite kalau niat kita nak mnzalimi binatang. Boley bukak kat youtube pencerahan UAI.. bab2 mimpi ular tu better g cari ustaz.

Mimpi ular tu saya dah 3x mimpi ular.. 2x ular hitam last skali ular sawa color putih.. Then lpastu alhamdulillah dah takda mimpi2 dahh

mimpi ular mmg sgt tak bagus...sis kalau nak tidur ambil air sembayang dulu n bukak ruqyah insyaallah allah lindungi sis n kandungan...

5y ago

Tq sis.. Nanti saya buat. Harap Allah s.wt sentiasa melindungi kita semua dari yang tidak baik.

Sy pon sme pregnant yg ke3 mimpi ular,bsar ular tu tp dy xnmpk sy..mudahan2 jauh2 kn lh bnde xbaik...

Pernh mimpi ular time preggy..doa bnyk2 minta dijauhkn dr segala sesuatu yg tak baik..🤲

Saye tak mimpi ular.. Tapi mimpi suami ade perempuan lain.. Lagi scary🤣🤣🤣

4y ago

Sedih jugak la.. Tp tula myb saye terlalu insecure kot.. Xpon mmg ade😅.. Tp kalau due curang or xnk saye lagi nak buat mcm mne kan.. Da mmg fitrah drg.. Sis is redho 😊

Takde apa lah sis. InshaaAllah. Jangan risau ye. Percaya dengan Allah 😘