39minggu tapi belum turun tanda

Hi semua.. sy dah 39minggu 3hari.. tp takda tanda turun lagi.. cuma ade keputihan tp tk byk.. boleh ke walau tk turun tanda lg, kita buat senaman cthnya, squat, jln itik, mecangkung.. akan membantu untuk jalan cepat buka kan?

1 Balas

Hi.. Boleh2. Xtah tgu turun tanda pon xpe. Nt letih n sakit2 time trun tanda. Sy 8 bulan dh start squats, jalan2, trun naik tgga. Tp time dh trun tnda, lg kerap sy buat. Heee

5y ago

Slow2 dlu ye. Jgn paksa sgt. Jaga diri ye sis ❤️ jaga baby elok2. Smoga selamat urusan melahirkan baby