Pregnant 6w4d tp tiada kantung dalam rahim.

Hi semua. Sy baru pergi jumpa doktor tadi and minta cek & scan sbb ada sedikit bleeding. And bila doktor scan dia kata tak nampak kantung dalam rahim & takut ectopic pregnancy, dan sy di refer ke hospital utk checkup selanjutnya. Risau sangat.😔 mommies lain ada ke pengalaman macam ni? #firstbaby #firstmom #ingintahu

14 Balas

First prgnancy sy mcm tu. Klinik refer spital, bila g spital dia masuk air, pastu tvs. Lps je tvs balik malam tu terus bleeding teruk. 2 3 hari lps tu kluar ketulan darah. Gugur 😞 sy tgok dr lain, kalau tak npk kantung, dorg akan bg masa 2w lg utk scan. 😌