Muntah darah

Hi semua sory saya first mom dan ni first time je jadi. Semalam baby saya demam. Dia muntah dua kali susu. harini tak demam dah. Suhu pun normal .Pastu malam ni dia muntah balik tapi sikit je tapi campur darah sikit. Dalam setitik dua.. normal ke? Luka tekak ke? Kena gi hospital ke ?🥹🥹 dia tak selsema dia tak batuk. Demam beralih bulan / demam nk tumbuh gigi je tu. Baby 5 bulan. #bantusharing #ingintahu #firstmom #muntahdarah

Muntah darah
6 Balas

Xsepatutnya rasa perkara ni normal puan.. jika puan ada sebarang kerisauan terhadap keadaan bayi puan bw la fia jumpa doc bila2 masa.. jgn risikokan nyawa anak ya puan..