Nipples tk keluar

Hi semua. Soalan ni agak segan sikit tapi saya nak tanya dan tahu. Nipples saya tak keluar, daripada sekolah lagi. Orang kata nanti bila ada baby nipples akan keluar sendiri. Betul ke? Saya risaukan anak saya, kesian dia nanti tak dapat menyusu badan 😭 btw nipples saya kedalam. Ada tak mommy yang sama kes dengan saya? #pleasehelp #firstmom

3 Balas

hai mommy to be 😉✌🏻 mommy jgn risau k..nnti bila dh bersalin mommy blh try teknik mcm sy share link ni..iaitu teknik nipple puller...hrp dpt membantu mommy .. 😉✌🏻 "3 Alat Untuk Selesaikan Masalah Puting Tenggelam | NuhaBaby" http://www.nuhababy.com/3-alat-untuk-selesaikan-masalah-inverted-nipple/

2y ago

most welcome😉✌🏻jgn stress2 k.. just njoy ur pregnancy 😘taking care

Boleh guna nipple puller, boleh pam (masa dh bersalin) untuk timbulkan nipple. Jangan risau, sebab penyusuan yg betul adalah lekapan mulut anak di aerola, bukan di puting.

sama mcm sya. tpi since pregnant ni nipples mula keluar sendiri.

2y ago

Sis dah berapa bulan ya? Saya baru nak masuk 3, Kadang2 dia keluar tapi kadang tak