Bag Hospital

Sis baru nak kemas2 barang nak bawak pegi hospital nanti. Apa lagi ya nak kena bawak selain dari dalam gambar ni? Ada apa2 yang patut sis kurangkan ke? Sekarang ni toiletries je tak beli lagi. #firstmom #firstbaby

Bag Hospital
2 Balas

kalau sy bawa kain batik, baju, tuala, nursing bra, stokin smua spsang ja. baju bby, bedung, srung tgn kaki, topi, 2 psang. minyak yuyi & tisu bsah 1 je. pampers, breast pad, maternity pad tu sy bwa lebih 10 mcmtu. lpstu mknan risau lapar tgh mlam.

8mo ago

ok sis, itula sy lupa pulak bab mknn. dhla jnis nk mngunyah je mmnjg😅

baju ibu bawa sepasang saja utk discharge. kain batik pun sehelai dh cukup. bawa thermos air panas, cawan, milo 3in1 kot lapar nnati.

8mo ago

Noted, terima kasih sis🤗