Bersalin HUKM atau PPUM

Hi semua. Siapa ada pngalaman bersalin Di hukm atau ppum gov. Bukan swasta. Boleh kongsi serba sedikit. Buntu nak pilih hospital mana untuk bersalin. Tq

29 Balas

Saya pernah bersalin di hukm & suka sangat wad bersalin hukm. Maybe sebab nurse dekat wad bersalin hukm that time friendly kot to me hehe

Best ke eh wad bersalin hukm? Siapa ada experience masuk wad bersalin hukm? Saya pon tengah survey bersalin di hukm ni.

Saya pon nak tau juga proses bersalin di hukm. Siapa lagi boleh share experiences bersalin di hukm ya?

Hi..nk tw jgk..sy planning nk book ppum, tp ppukm lg dkt dr rumah..google xbnyk info keluar psl ppukm ni

5y ago

Eh. Yeke. Okay la tu RM500. Best2. Sy tengah survey hukm, ppum dengan putrajaya. Tapi tak tau lagi nak pilih yang mana. 😂

Boleh sy tahu sis bersalin di mana ye?hukm or ppum? Boleh share pengalaman?

Saya pernah bersalin anak 10thn lepas di hukm. So far selesa je..

Saya besalin di HtJ seremban.. 👍

5y ago

Bulan 11 thun lps sy besalin ok je..nurse dgn doktor baik2..tpi biase la gomen kn ade je nurse2 mulut kssar..tpi abaikan je..sbb sakit nk besalin lg besar dr sakit hati😂

test

ok