preggy

HI SEMUA.. SESIAPA DUE JAN 2021.. DAH BUKA BUKU PINK? KITA GENG BERSAMA2 TERUS BERJUANG LG BEBERAPA BULAN.. 🤗😇😊☺️

11 Balas

sy 11/01. skrg 24weeks++. detail scan hri tu baby boy. 2nd pregnancy lps keguguran 2016. saiz baby besar 2 mngu dri umur, doc ckp ikut ayh die. jenis kaki tgn panjang 🤣🤣 ayh die tinggi.klau kick tu mmg rse kuat sgt wlpn bru 24 weeks. 70% dh prepare brg baby..doakan kandungan sy kli ni slmt hngge brsalin. ☺️☺️

4y ago

amin..insyaAllah. smge slmt hingge brslin n baby sht.