Masalah kurang berat badan? Berat badan susah nak naik?

Hi semua selamat tengah hari🥰 Ada tak yang mempunyai masalah kurang berat badan dalam komuniti TAP ni cuba komen sikit👇🙋‍♀️ Min dulu ada masalah susah nak naik berat badan sampai nak derma darah pon tak boleh😟 Lama-kelamaan baru min sedar sebenarnya dari pemakanan yang tak betul atau kurang sihat yang menjadi salah satu punca kenapa berat badan selalu tak naik😔 Jom baca sini Tips untuk menaikkan berat badan 😉 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Masalah kurang berat badan? Berat badan susah nak naik?
7 Balas

sy berat xnaik2 skrg da 7bulan..dr awl mgndung smpai skrg berat same je...62kg😅nurse pon tnye xmakan ke..sy bedal hri2 mknn heavy..mknn gi kat bby kot hahaha

Okay min ✌🏻👌🏻. Nak tips makanan turunkan berat badan pulak min 🤭. Saya ada masalah nak turunkan berat badan. 😅 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

4y ago

jom hihi.. 😂😂

Dari 2 bln mmg tk nk naik2..msk ke 8 bln ni syukur lh..naik 1 kg lbh..nurse kata..mungkin sbb kontrol diet sbb gdm..sya mkn mcm biasa je..

mudah2an tahun ni ako berisi sikit bkn gemuk ar😂🤣

untung la min. sy ni susah nk turun berat badan 😁

haraplh Kali ini brisi sikit😁

👍👍