Wishful Sunday TAP! Komen wish anda!

Selamat berhujung minggu bersama tersayang semua😘 Min tau ramai pengguna TAP ni perempuan kan😏 Cuba komen sikit apa yang korang wish kan tu dekat bawah ni okay😉 Makeup ke, baju ke lotion ke🤩

Wishful Sunday TAP! Komen wish anda!
62 Balas

telekung siti khadijah.... atau sejedah nealofar yg cantik tu.. ya Allah.. ada rezeki nk sgt beli n pakai n rasa menghadap mu ya Allah.....

Teringin nak baju dress jenama 9month Maternity & Eletric Breastfeed Jenama Haenim Electric Breast Pump #TAPSUPERMOM #TAPACTIVEUSERS

Nak balik rentas daerah jumpa mak & nak ziarah kubur allahyarham abah #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Aamiin 🤲🏻. Semoga dipermudahkan urusan ibu mateen dan keluarga

katil baby and stroller baby only #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Stroller baby joie / royal kiddy #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Mesin cuci pinggang mangkuk #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Vacum tanpa wayar philips #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Full set Young Living #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Set skincare Mary Kay #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Iron steamer Philips #TAPSupermoms #TAPactiveusers