Jual apa tu? Ini masa untuk promosikan produk anda!

Hi semua selamat pagi🌤 Min nampak ramai ibu-ibu yang aktif menjual di dalam komuniti ini. Jadi min ciptakan ruangan khas untuk ibu-ibu yang berniaga untuk mengiklan produk jualan mereka di komen bawah ni🤗 Jom iklankan produk berserta gambar & nombor telefon di bawah ya! Semoga ada rezeki untuk kita semua🥰 *NOTA : Mohon semua penjual dan pembeli JUJUR &AMANAH dengan sebarang transaksi di jalankan di dalam komuniti ini. Jika didapati ada yang sebaliknya, boleh terus komen di bawah akaun & nombor telefon penjual terbabit untuk admin BUANG akaun mereka ✌️ #TAPprihatin

Jual apa tu? Ini masa untuk promosikan produk anda!
85 Balas

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera “Kini kita hidup dengan norma baru dalam kehidupan harian kita. Pegi mana2 kena pastikan tangan bersih, pakai mask & jaga penjarakan sosial. Jadi Perfume Sanitizer by Luth & Medd ada solusi untuk anda diluar sana. 1. Perfume Hand Sanitizer ⭐Dylan Blue by Versace for Men ⭐Coco Madamoiselle by Chanel for Women ⭐La Vie Est bell by Lancome ⭐ Extreme by Bvlgari ⭐Contained 75% Alcohol ⭐30ml (pocket anti-bac) ⭐Scents of TOP Seller body perfume ⭐Safe for baby / kids ⭐Non sticky serum ⭐️RM 11.00 2. Spray Anti-Bac Perfume ⭐Dylan Blue by Versace for Men ⭐Coco Madamoiselle by Chanel for Women ⭐La Vie Est bell by Lancome ⭐ Extreme by Bvlgari ⭐Contained 75% Alcohol ⭐100ml ⭐Scents of TOP Seller body perfume ⭐Safe for baby / kids ⭐Non sticky spray mist ⭐️Microfiber Cloth inlcuded ⭐️RM 37.00 Postage : SM - RM8 / SS - RM10 “SANITIZE. WANGI. SANTAI.” Sambil membersih Sambil mewangi. Jangan malu jangan segan, kalau nak cuba roger je KakMan 016-7494718 Berminat boleh terus click 👉🏻 http://wasap.my/60167494718/naksanitizerperfume #TAPprihatin

Rasa rasanya kenapa keputihan boleh terjadi? Atas faktor apa? Saya terangkan ya 🤗 . Bakteria, penyakit atau masalah lain boleh menyebabkan berlakunya masalah keputihan. . Antara faktor masalah keputihan adalah : . 1. Diabetes. 2. Jangkitan kulat. 3. Masalah kebersihan. 4. Penyakit radang pelvik. 5. Pil perancang keluarga. 6. Sistem imun yang lemah. 7. Pengambilan antibiotik atau steroid. 8. Klamidia atau gonorea (penyakit kelamin). 9. Kanser serviks atau kanser pangkal rahim. 10. Atrofi faraj, penipisan dan pengeringan dinding-dinding faraj sewaktu menopaus. 11. Trikomoniasis, sejenis jangkitan parasit yang kebiasaanya disebabkan oleh seks tanpa perlindungan. 12. Bakteria vaginosis, sejenis jangkitan bakteria yang biasanya berlaku pada wanita mengandung atau wanita yang mempunyai beberapa pasangan. . Penting sangat kita kena jaga kebersihan diri. Itu asasnya. Sama sama kita cuba elak dan jaga kesihatan. . Kenapa biar kalau boleh cegah kan? . http://www.wasap.my/60122980752/Fefet #Fefet Lah! The People's Happiness

KAMI NAK BANTU ORANG YANG ADA MASALAH RESDUNG ! Kalau korang ada simptom-simptom kat bawah ni maksudnya korang ada masalah resdung ✅Kerap Bersin terutama waktu pagi dan bila kena habuk ✅Hidung selalu tersumbat ✅Banyak kahak atau hidung berair ✅Gatal mata hidung dan telinga ✅Kerap sakit kepala ➡️SESUAI DARI UMUR 2 TAHUN HINGGA ORANG DEWASA ❌ Tak perlu makan ubat ❌ Tak perlu buat rawatan ➡️ 💯% Bahan Semula jadi ✔ RIBUAN TESTIMONI BERJAYA ➡️ LULUS KKM ➡️ Harga Mampu milik *Rm30* sahaja ❇️ *READY STOCK* INSHAALLAH PASTI BERKESAN! www.wasap.my/60194469197/NakAtasiResdung #MinyakResdungMujarab #DropshipAgentWanted

Saya ambil order untuk Supercube minuman kesihatan yang diperbuat daripada sugar cane. Ianya mempunyai potassium, iron, calcium and minerals. Ada 6 jenis superfood dalam minuman kesihatan ni, ianya terdiri daripada Roses, Osmanthus, Red Dates, Goji Berry, Ginger dan juga Lavender. Ibu ibu yang mengalami hb rendah, susah tidur, kekurangan calcium, boleh cuba masukkan supercube ini dalam diet ibu ibu. Untuk yang tidak hamil, kalau ada masalah period cramp ke, insomnia ke, boleh juga consume. Supercube is for everybody, tak kira laki atau perempuan, yang pregnant dan tak pregnant pun boleh consume. Boleh whatsapp saya di 0172591345 ☺️

Aslm..hi mommy2 smua..sy nak share pasal HB low..msti mommy2 dkat sni ada problem yg sma..sy skrg trimester ke3 daa..msa 29 week hari tu HB masi low 10.8..sy risau HB still low sdgkn daa msuk trimester ke3..daa mcm2 bnda cuba still low..nak tau apa sy buat..sy try consume mnuman ni (gambar-utk mslah anemia) smggu sblm ambil drah lg..dan alhamdulillah 🤲 HB trus naik 11.6..and now sy 32 week..sy truskan consume dan HB maintain 11 keatas🥰 Untuk mommy2 nak ikhtiar..try consume insyaAllah HB trus naik..Harga dia RM56 (Sabah/Sarawak)..RM55 (Semenanjung Malaysia)..nak try consume boleh wsp sy👇 https://wa.me/message/7AXG76MDRUVPH1

[ KELEBIHAN FEFET SIREH PREMIUM 7 DALAM 1 ] Boleh digunakan sebagai 👇 1⃣ Pencuci bahagian intim wanita & lelaki 2⃣ Gel pencukur 3⃣ Pencuci & masker muka 4⃣ Syampoo rambut 5⃣ Masker payudara 6⃣ Menghilangkan bau badan 7⃣ Merawat luka & lecur kecil Sesuai untuk 👇 🧸 Kanak - kanar berumur 5 tahun ke atas 🧸 Suami isteri 🧸 Ibu mengandung 🧸 Anak dara HARGA RM25 = 100 GRAM TAHAN 2-3 BULAN 📦 POSTAGE SEMENANJUNG RM8 SABAH SARAWAK RM13 www.wasap.my/601126042493

Saya jual produk insurance untuk ibu mengandung yang boleh menjaga, bayi serta kelahiran bayi nanti dan terus menjaga bayi.. Manfaat yg banyak untuk kehamilan dan kelahiran bayi.. Ambik persediaan awal. Kita tak boleh menolak kemungkinan yang berlaku kelak tpi sekurangnya kita berusaha untuk selamat kan dan dapat membantu sedikit dari segi kewangan.. Hubungi saya jika berminat.. Saya jugak pemegang policy dr mengandung sekarang 😊 0138821894

SET TILAM BAYI KEKABU ASLI 100% (6) 👶 1x tilam + 1× bantal + 2× bolster 👶 Size 100cm×60cm 👶 Ketebalan tilam 5 inci/12cm 👶 Isi PADAT kekabu asli 100% 👶 Sesuai untuk newborn baby hingga 12 bulan 👶 Meterial kain COTTON 100% sejuk, nyaman dan selesa 👶 Hi-Quality 👶 Harga MURAH dan BERBALOI 💲 RM 100 https://wa.me/message/XRYDDTBSL7TDF1 017-6142004

SET TILAM BAYI KEKABU ASLI 100% (5) 👶 1x tilam + 1× bantal + 2× bolster 👶 Size 100cm×60cm 👶 Ketebalan tilam 5 inci/12cm 👶 Isi PADAT kekabu asli 100% 👶 Sesuai untuk newborn baby hingga 12 bulan 👶 Meterial kain COTTON 100% sejuk, nyaman dan selesa 👶 Hi-Quality 👶 Harga MURAH dan BERBALOI 💲 RM 100 https://wa.me/message/XRYDDTBSL7TDF1 017-6142004

SET TILAM BAYI KEKABU ASLI 100% (4) 👶 1x tilam + 1× bantal + 2× bolster 👶 Size 100cm×60cm 👶 Ketebalan tilam 5 inci/12cm 👶 Isi PADAT kekabu asli 100% 👶 Sesuai untuk newborn baby hingga 12 bulan 👶 Meterial kain COTTON 100% sejuk, nyaman dan selesa 👶 Hi-Quality 👶 Harga MURAH dan BERBALOI 💲 RM 100 https://wa.me/message/XRYDDTBSL7TDF1 017-6142004