Apa makanan kegemaran sekarang ni ya?

Hi semua selamat pagi🌈🌤 Dah PKP 2.0 ni mesti lagi banyak masa di dapur, Tak pun di meja makan (walaupun tapau je dari luar😝) Jom share sikit apa makanan korang untuk PKP 2.0 ni👇 Boleh min dengan pengguna lain cuba pulak😆

Apa makanan kegemaran sekarang ni ya?
38 Balas

Banyak makanan yang saya suka kecuali jering dan ada beberapa je yang memang saya tak makan. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Semua jenis makanan 😂😂. I'm food lovers 🤭✌🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Kuih muih especially keria gula melaka #TAPactiveusers #TAPsupermoms

sekarang feveret nak makan sayur2 hijau je😅😂😂😂😂

makanan kegemaran takda. air kegemaran ada. fresh oren.

makan nc kosong sahaja yg mampu di telan sekarang ni.

Popia carbonara 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Nasi dgn syur brokoli..mkn mcm tu pun dah ok..

Pkp je pregnant 😭 takde selera makan. 🤢

wrap salad dengan daging harimau menagis