Spotting 21weeks

Hi semua. Sebelum pergi klinik (tunggu husband balik kejap) Saya nak tanya. Saya pregnant 21w3d. Tadi tengah meeting meeting via google meet, saya mual and muntah angin. Masa muntah angin tu saya terasa macam ada something keluar like keputihan macam tu. Sebab saya memang ada keputihan dari awal mengandung. Tadi masa saya ke toilet nak cuci dan tukar panty, saya tengok ehh spotting bukan keputihan. Normal ke? Sebab semalam saya satu family cirit birit. 3 kali masuk toilet lepas tu dah okay. Baby dalam perut pun saya still boleh rasa dia bergerak lagi. Ada tak anyone kat sini yang sama macam saya? 21w ada spotting?

Spotting 21weeks
1 Balas

Xnormal kalau tgk pada spotting awk tu…skrg cmne sis,? Dh pi hospital?

4w ago

Dah pergi clinic. Doc masuk mulut itik untuk check. Dia kata old blood, dekat dinding vagina tu. And old blood dah bercampur dengan keputihan. Tapi tadi baby semua okay. Doc bagi ubat kuat rahim. Mungkin old blood dari iritation from cervix masa bersama suami.