Keputihan

Hi semua. Saya telah disahkan mengandung setelah 2 tahun menunggu. Cek tadi, kandungan dah berusia 2 bulan lebih. Saya nak tanya, normal ke kalau ada keputihan ? Sebab sebelum ni belum pernah lagi keputihan saya berketul dan banyak. Terima kasih ☺️

1 Balas

Hi.. Normal tu.. Sy pun ad keputihan.. Tp kalo keputihan tu bnyk gile smpi kaler hijau or kuning n berbau atau smpi demam2 tu kene g rujuk dgn doktor tkot ade jangkitan.. Atau nnti setiap kali checkup doktor blh inform dgn doktor psl keputihan.. Kene tnye doktor jenis keputihan mcm mne yg x oke..