DUE DATE 29/03 TAPI MASIH TIADA TANDA BERSALIN 👶

Assalamualaikum semua 🤰🏻saya dah 38weeks 6 days pregnant dan masih belum keluar tanda² nak bersalin. Semoga NURUL SUHANA BINTI KAMARUZAMAN dipermudahkan segala urusan bersalin sebelum 29/3/23 dengan mudah, selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit. Baby pun sihat dan selamat dengan sempurna. Aamiin Ya Rabbal Alaamiin 🤲🏼 Doakan saya sahabat semua, lebih 40 orang yang mendoakan. In shaa allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu ibu yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak. Yang mana tengah TTC moga diberi rezeki tahun nii untuk dikurniakan zuriat. Terima kasih semua semoga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa yang baik baik kembali semula kepada kalian semua. ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْ #firstmom #firstbaby

DUE DATE 29/03 TAPI MASIH TIADA TANDA BERSALIN 👶
2 Balas

Aamiinn🤲🏻 saya pun 29/3 due date masih menunggu.

2y ago

semoga dipermudahkan urusan kita berdua dalam bersalin nnti. harap² baby keluar sebelum due date dia 🥰

semoga dipermudahkan 💕

2y ago

terima kasih awk ☺️