Ubat apa untuk Morning Sickness?

Hi semua. Saya pregnant dah week 7. Dari week 5 dah ada morning sickness. Dah pergi klinik, hospital cucuk air masih lagi sama. Setakat ni ambil Metoclopramide.#firstbaby Badan dah takde upaya nak bangun. Tahu tak ubat apa yang boleh hilangkan loya dan muntah-muntah? Please sangat-sangat.

2 Balas

kalau x bkesan jgk maybe doktor akan prescribed veloxin utk puan. mungkin boleh redakan loya/muntah2 atau kekerapan muntah x sekerap dulu. tabahkan hati ye. sy doakan puan cpt hilang alahan

2y ago

alhamdulillah terima kasih banyakbanyak puan. inshaAllah, semoga dipermudahkan urusan kita semua. sekali lagi, terima kasihhh.

kuatkan semangat, redha, syukur dan sabar hadapi ujian kehamilan... 🤲🌻