Covid 19 di awal kehamilan

Hi semua. Saya pregnant 5 week Dan belum buat confirm pregnancy. Harini saya test covid +ve, macam mana ya. Kena jumpa doktor atau just kuarantin sendiri macam biasa. Ada yang pengalaman tak covid di awal kehamilan? #ingintahu

10 Balas

saya pn kne jgk.. pstu sy gi swasta swab mmg ye positif kne kuarantin 1mggu.. dan doc bgi ubat tuk ibu hamil yg selamat.. dlm 4 hari syukur dh negetif.. gi checkup smua oky sihat syukur.. byk kn minum air sis dgn mkn buah tinggi vit c ..mkn kne ontime even xde selera pksa je tlg pikirkn baby